Pemuda-Pemudi

Monday, September 10

| tade TAJUK |

HAI guys , hari neh aku nak kongsi lagi cerita aku sikit neh , semalam mmg hari yg terbaik bg aku . nak taw sbb ape ? semalam aku g picnic bersama hero pujaan hati aku . dgn adek dye n kawan aku sekali. dan secara tak sengaja dgn kebetulan nye , tgh2 berseronok2 mandi sungai . sampai plak abg, kakak ipar aku n adik2 aku. haha. nak dijadikan cerita. sebenarnye diorg pown ada plan yg sama dgn aku nak berkelah di ULU CHEPOR hari ahad semalam . best laa. jadi ramai . sbb klo dah diikotkan aku target mmg tak jadi pergi berkelah semalam sbb nye ada org mcm PUKIMAK nak rosak kn plan. time dah kompom baru lah terhegeh2 cakap ade hal la apela mcm LANCAU.. neh yg aku tak suka neh . mula2 kemain semangat nak follow tbe2 last minit nak buat perangai . malas aku cakap dye neh sapa kan . jnji aku jadi pegi jugak and aku happy sangat dapat mndi sungai yg sejuk . lama gila plak rasa tak mandi sungai kan.. hahaha.air sungai mmg segar tersangat la sejuk . uuuuu.. haha.

#pengajaran kat sini benda klo rancang awal2 mmg akan tak jadi , sO , tak payah la nak beria2 rancang bagai nak rak tapi ape pown tade kan . APTB .
#hari neh dtg kerja plak badan sakit2, lemau dgn ,mengantuknye . rasa malas nye ALLAH s.w.t saje la yg taw. HAHA. :D

 mehh sini aku nak share cket gmbar semalam . tapi tak byk laa. sbbnye semua org sibuk nak mandi sampai tade sape nak tolong amek kan picture. haha.
setelah sejuk berendam dlm air naek jap panas kan badan . lepas tuh terjun balik sungai. HAHA

tgk la SI KEDING neh kesejukkan . kesian diaa.. HAHA

WANI n FINA

Kami kesejukkan . sempat lagi snap pic. HAHA :D

tgk tuh . tade la dalam cgt kan . neh setakat budak tadika boleh la mandi cney. haha. tapi sejuk nye jgn cakap laa. mcm ais . HAHA

FINA , WANI n BOTAK . haha


#neh saje laa utk hari ini .SEKIAN TERIMA KASIH. haha byeeee :)

2 comments:

  1. BESTNYE DIA MANDI SUNGAI ..
    DEDEQ DA 2 THUN KOT XP N MANDI SUNGAI ..
    KESIAN KA .. HEHE ..

    TU LA .. BENGANG GAK .. LAU JANJI BAGAI TP LAST2 XJADIK .. MEMANG CARIK PASAL R ..

    ReplyDelete
  2. untung laar p mandi sungai~

    kalau aq trauma mandi sungai,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...