Pemuda-Pemudi

Saturday, October 29

|| Dapat Angry Bird ||

Neh Laa Angry Bird Yg Saya nak story Mory.. :))
Aryneh nak p0st pasal Angry Bird.. Aku dapat Angry Bird wehh fr0m s0me1 special..  but , dulu la special n0w ta psty special agy ke takk. . hakhakhak :))
cOmel aw Angry Bird tuh macam aku plak.. ( start dahh ) haha !!
huemm. .. g Tesc0 ta taw nak beli ape kan.. d0k merewang2 plak kat tesc0 tuh just semate2 nak tuntut Ch0ki2 satu jea g merewang2 satu tesc0.. hakhakhak. . lawak2. . aku ngn dea tdy. . macam2 keranahh !!
Bef0re that , kteorg g makan pizza. . tempat yg kte0rg makan KFC dlu.. kebetulan KFC ngn Pizza tuh sebelah2.. tuh ary makan Kfc kat ctu. . dea janji nak bawak makan Pizza kat sebelah nye plak. . so , tdy dea bawak aku. .aku ase dlm Pizza tuh kteorg jea yg buat bsing. . Org laen sume makan senyap2. . kteorg plak yg bnyk mulut. . hakhak. mmg memalukan. . but , s0 funny dear !!
n0w , i think h0w 2 bring dis Angry t0 g0 back Banting . . Hadoii. penink ! nty ta pasal2 jdy macam peristiwa cmner aku bawak blek Cj7 blek Banting dlu. . Shitt !! memalukan sungguh laa. . aku ta paham knp Org kne tgk aku pelik. . sbb aku bawak patung cmnehh ke? yelaaa.. . aku kan da besar.. bawak plak bnde2 cmnehh. . cmner la owg ta pndang plik.. hakhakhak :))
but t0mmor0w , even naekk bas , trpakse la aku pikul Angry Bird yg ta bpe nak besar cgt tuh bwk blek. . tak kan nak tnggal umah kan.. ta best la. . malam2 td0w ta dpt pelok.. 
Otw Mase nak kua G makan
 Pizza + tuntut Janji + Choki2 = Last Dpt Angry Bird :))



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...