Pemuda-Pemudi

Sunday, June 9

yes ! i am Diploma Holder . :D

wahhhh. macam tak sangka kan , yg aku neh settle selesaikan pengajian aku selama 3tahun di Banting dalam bidang Pentadbiran Pejabat . thats mean lepas neh, aku akan bebas dari quiz,test, assignment ,exam, presentation dan jugak note2 yg mcm2 bagai lhaa ! happy dalam hati tak terkata lahh . kdg2 fikir mcm tak percayaa aku berjaya jugak menempuh segala nya . seriuosly , banyak dugaan yg aku alami ketika belajar. ini semua mengajar aku erti kehidupan sebenar dan buat aku jadi lebih matang . dan aku jugak tak sangka yg aku boleh hidup di tempat orang tanpa family di sisi . aku berjaya menamatkan semua itu selama 3 tahun .Alhamdullillah yaAllah :) hmmmm.
 sedih nyee nak tinggalkan banting . lepas neh tak tahu bilaa lagi nak ke sana. maybe waiting for convo ? hmm. sedih jugak dah tinggalkan rumah 04-03 yg telah mengukir 1001 satu bermacam2 kenangan even duduk rumah tuu selama 6bulan jea. tapi kami dah mcm adik beradik. perasaan ini laen .tak mcm time aku tinggalkan rumah 04-01 dulu . 04-03 mmg terbaik. sentiasa buat life aku happy ! mmg berderai airmata aku ketika nak meninggalkan mereka2 semuaa .hmmmm. sedihnyee *jatuh air mata* :(
sabar nye semuaa , ade jodoh dan umur yang panjang kita pasti akan berjumpaa lagi . In Sha Allah :)
kita berpisah tak bermakna persahabatan kita putus sampai disini . now , social world dah luas, kita ade Facebook, whatsapp, wechat, Line and so on lahh. jgn lost contact taw ! miss u alls . muahhh :-*

Credit to ---> kondo Rumah 04-03

2 comments:

  1. belum diploma holder sebenar lar~

    konvo pon belum ag.. wakkakakaka

    -fadfunky-

    ReplyDelete
  2. hahaha. kira diploma la jugak .lepas neh tunggu convo jea. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...